Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Серед ватажків так званих ЛНР і ДНР вирує паніка

Серед ватажків так званих ЛНР і ДНР вирує паніка
27345 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бої в Авдіївській промисловій зоні мали не лише фізичні наслідки для окупантів, але й моральні. Втративши в ході стрілянини понад 20 своїх бійців, вдвічі більше травмованих, ватажки донецьких бандоформувань почали лякатися за свої шкури й активно продумають план втечі до Росії. Цю інформацію оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Свої родини хочуть заховати не лише керівники так званих ЛНР і ДНР, але й місцеві псевдопрокурори й начальники поліції ДНР.

В'ячеслав Абрьоскін певен, вищезгадані особи бояться бути вбитими, як їхні побратими в Авдіївці. За словами начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області, у ході боїв окупанти втратили 26 своїх людей, ще 60 – отримали поранення різної ступені тяжкості.

Нагадаємо, з 29 січня в Авдіївці розгорнулися тривалі бойові дії між сепаратистами та бійцями АТО. Неодноразово українські Збройні Сили намагалися налагодити контакт із противником і домовитися про «режим тиші», однак усі спроби закінчилися невдачами.

Штурм завершився для окупантів провалом і чисельними втратами. Стало відомо, що під час стрілянини загинув один із керівників бойовиків з позивним «Консул», а інший ватажок Гіві отримав поранення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео