Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кошти предвиборної кампанії правозахисника Святослава Стеценка віддадуть волонтерам і благодійним організаціям.

Кошти предвиборної кампанії правозахисника Святослава Стеценка віддадуть волонтерам і благодійним організаціям.
195870 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розмір суми складає 110 000 гривень та 200 євро, а причиною для припинення предвиборної кампанії та знаття себе з кандидатів політик назвав недостатню кількість підтримки громадян. «Цей етап для мене закінчується , але боротьба продовжується» написав Святослав Стеценко у своєму профілі на Facebook.

Почесний голова «українського легіону» запросив всіх партнерів наступного тижня на зустріч для перевірки рахунку та публічної передачі коштів неприбутковим патріотичним організаціям. Також Стеценко виявив бажання познайомити всіх свої партнерів один з одним для подальшого спілкування та дій на користь українського народу та армії України.

«Щиродякую кожному, хто підтримав, Ви усі круті, Ви вже на ступінь вище усіх інших як громадяни. Я радий, що ви є!» написав Святослав Стеценко. На справді військ й експерт та політик мав невисокі рейтинги , тож його перемога була просто неможливою . Багато громадян і колег підтримало політика, вважаючи це рішення правильним і вартим поваги. Але більшість громадян, що висловлювали підтримку Стеценкові , як кандидату, такого рішення не оцінили. Дехто порадив акумулювати кошти до парламенської кампанії, а хтось агітував політика самостійно закупити зброї для українських військових , що зараз знаходяться у зоні АТО. «Маю надію що Вам відмовлять у комісії бо вважаю що ваше місце у політиці, Ви не маєте нікому нічого доводити» прокоментував запис один із прихильників громадського діяча та активіста Святослава Стеценка. Баталії та сварки про те на що витрати гроші ще досі не вгамовуються у коментарях під записом політика, а ось реакція партнерів, які власне й виділяли ці кошти Стеценкові, наразі ще невідома.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео