Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ГПУ розповіла хто «нажився» на переселенцях в зоні АТО

ГПУ розповіла хто «нажився» на переселенцях в зоні АТО
159189 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кому війна, а кому мати рідна – цей принцип завжди функціонував та, нажаль, продовжить функціонувати крізь всю історію. Запровадження пропускного контролю на окупованих територіях спричинило нову хвилю підвищення корупції


Кому війна, а кому мати рідна – цей принцип завжди функціонував та, нажаль, продовжить функціонувати крізь всю історію. Запровадження пропускного контролю на окупованих територіях спричинило нову хвилю підвищення корупції. Зараз на заваді стало ГПУ, яке вже з 14 березня почало розслідувати справи, щодо факту дачі хабара на контрольних пунктів.
Нагадаємо, що зараз пропуск до зони АТО відбувається за спеціальним документом, який оформлюють на українських блокпостах. Термін оформлення – 10 днів, але деякі не чисті на руку, пропонують пришвидшити процес за відповідну грошову «винагороду».
Прес-служба ГПУ повідомляє, що 19 березня було затримано «на гарячому» за перевищення службових повноважень та отримання неправомірної вигоди керівника координаційної групи одного зі Штабів антитерористичної операції.
Було проведено обшук місця тимчасового проживання особи, під час якого виявили незаконне зберігання майна більше ніж на 120 тисяч гривень.
Зараз проводиться досудове слідство, для порушника обрана міра покарання – утримання під вартою.
ГПУ повідомляє, що поступово починає ліквідацію даної корупційної системи на українських блокпостах, при цьому зазначають, що нелегальний продаж перепусток поширений не лише серед військових.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео