Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Сумщині презентували сервіс Пенсійного фонду України «Пенсійний допомогомобіль»

На Сумщині презентували сервіс Пенсійного фонду України «Пенсійний допомогомобіль»
252737 ПЕРЕГЛЯДІВ

Участь у презентації Допомогомобіля в селі Сад Сумського району взяли голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО та голова правління Пенсійного фонду України Євгеній КАПІНУС

Як зазначив Микола Клочко, Сумська область є першою в Україні, яка придбала цей Допомогомобіль.

«Це говорить про те, що облдержадміністрація разом із керівництвом Пенсійного фонду в області працюють над тим, щоб покращити доступність послуг для населення, – говорив очільник області. – Цей сервіс дуже корисний, адже він наближає роботу державного органу – Пенсійного фонду – до конкретного пенсіонера. Я думаю, що варто з часом буде придбати додаткові автомобілі, і я впевнений, що невдовзі наш досвід перейме вся Україна». 

Євгеній Капінус, звертаючись до жителів села Сад, повідомив, що сьогодні влада всіх рівнів, у тому числі й Пенсійний фонд України, намагаються наближати адміністративні послуги до людей.

«Завдяки цьому сервісу людям із найвіддаленіших куточків області не потрібно буде їздити «в район», щоб отримати ту чи іншу послугу. Наші спеціалісти консультуватимуть і допомагатимуть жителям області безпосередньо у їх населеному пункті», – говорив він.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео