Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З Рівненщини на Схід відправили авто для евакуації загиблих

З Рівненщини на Схід відправили авто для евакуації загиблих
220138 ПЕРЕГЛЯДІВ

За три тижні небайдужі мешканці Полісся відремонтували і переобладнали авторефрежератор для потреб АТО

Допомагав його лагодити голова Рокитнівської РДА Микола Кушнір, який й до цього ремонтував спеціалізовані військові машини. Він і повіз авто на Схід.

«Це машина з холодильним обладнанням, яка необхідна для гуманітарного проекту Збройних Сил України «Евакуація 200» при транспортуванні тіл загиблих. Автомобіль привезений мною з АТО і за короткий проміжок часу нам вдалося зібрати більше 25 тисяч гривень, зробити повну діагностику та переобладнати. Зокрема, встановили холодильну капсулу і зробити повністю термічним», - розповів Микола Кушнір.

За його словами, до збору необхідних коштів для ремонту долучились небайдужі жителі району, зокрема, з Вежиці, Старого Села, Єльного.

Також жителі Рокитнівщини передали адресні посилки для військових-контрактників, що служать в Авдіївці. А місцеві школярі разом з вчителями зібрали понад харчі, теплі речі, свої малюнки та листи військовим передали наймолодші.

Нагадаємо, Керівник Рокитнівської РДА Микола Кушнір під час відпустки брав участь у гуманітарному проекті ЗСУ «Евакуація 200». Група займається пошуком загиблих на території Луганської та Донецької областей, а також транспортуванням тіл для поховання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео