Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко прийшов до згоди з Ангелою Меркель

Петро Порошенко прийшов до згоди з Ангелою Меркель
56449 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український президент мав важливу зустріч з Ангелою Меркель. Порошенко і Меркель провели бесіду у рамках засідання Всесвітнього економічного форуму. Про підсумки зустрічі повідомили на офіційному сайті голови держави.

Під час Всесвітнього економічного форуму, що пройшов у Давосі, Петро Порошенко, який брав участь у заході, мав важливу розмову з Ангелою Меркель. Як повідомляє прес-секретар очільника держави Святослав Цеголко, важливою темою, яку піднімали український та німецький політики, стало питання поведінки Росії на міжнародній арені. Зокрема, Меркель і Порошенко погодилися у необхідності попередження російського втручання у внутрішню політику України, передусім – у хід президентських виборів.

Одним з обговорюваних питань стала ініціатива щодо розгортання миротворчої місії ООН на території України. Порошенко окремо акцентував на підтримці, яку Німеччина надала Україні у справі захисту українських моряків, які були захоплені Росією у полон. Президент подякував німецькому уряду за зусилля, які країна доклала задля мінімізації наслідків і ризиків, пов’язаних з загостренням ситуації у Чорному та Азовському морях.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео