Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Візит Петра Порошенка до Молдови не відбудеться

Візит Петра Порошенка до Молдови не відбудеться
196024 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петру Порошенку довелося тимчасово скасувати запланований візит до Молдови. Як повідомили у Міністерстві закордонних справ Молдови, робоча поїздка Президента перенесена на невизначений термін, однак залишається у порядку денному.

На 13 грудня був запланований візит Петра Порошенка до Молдови. Як повідомляли раніше, український президент мав зустрітися у Кишиневі зі своїм молдовським колегою. Однак за добу до цього стало відомо про скасування цього візиту. Як повідомляють офіційно, робоча поїздка Порошенка відбудеться, однак коли саме і чи буде вона включати особисту зустріч з молдовським президентом Ігорем Додоном – поки точно невідомо.

Прес-секретар молдовського Міністерства закордонних справ прокоментував цю ситуацію таким чином: візит Порошенка вирішили перенести через передвиборчий стан в Україні. Як повідомили у відомстві, діючий президент України є одним з кандидатів на прийдешніх виборах. Зустріч з ним у цьому статусі можуть розцінити як підтримку владою Молдови одного з кандидатів. Сусідня країна не має наміру будь-яким способом втручатися у виборчий процес України. Так само цю подію прокоментував і сам Додон. Проте, як повідомляють інші джерела, нинішній лідер Молдови має проросійські погляди і підтримує дружні контакти з керівництвом російської Федерації, що також могло вплинути на прийняття рішення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео