Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко здійснив робочий візит до Миколаєва

Петро Порошенко здійснив робочий візит до Миколаєва
112485 ПЕРЕГЛЯДІВ

Робочий тиждень 4 березня Президент розпочав з візиту до Миколаєва. Там Петро Порошенко разом з міністром інфраструктури Володимиром Онищенком відвідали Раду регіонального розвитку. Керівник країни під час свого виступу окреслив важливі теми, актуальні для регіону

Офіційний сайт Президента України повідомив про візит Петра Порошенка до Миколаєва, який відбувся 4 березня з нагоди проведення Ради регіонального розвитку. Крім голови держави, на заході був присутній Володимир Омелян, міністр інфраструктури України.

Під час свого виступу гарант підняв кілька важливих тем. Зокрема, йшлося про суднобудівний потенціал Миколаївщини як приморського регіону. Президент упевнений у необхідності повернення до Миколаєва суднобудування. Інший важливий аспект, за словами Петра Порошенка, - розвиток децентралізації у країні. Ця особливість має допомогти рівномірно розвивати всі регіони та надавати рівні можливості для розвитку на території всієї держави. Ще одна гостра проблема для Миколаївщини – відсутність якісного водопостачання за європейськими нормами. Зважаючи на це, голова країни пообіцяв збільшити витрати з державного бюджету на забезпечення регіону чистою водою.

Серед інших важливих питань, який торкнувся Петро Порошенко, виступаючи у Миколаєві – покращення стандартів освіти, медицини і розвиток туризму. Окремим питанням стала необхідність боротьби з бідністю, зокрема – виплата субсидій, індексація пенсій та доплати громадянам, які мають мінімальні пенсії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео