Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Готовий остаточний перелік кандидатів у Президенти

Готовий остаточний перелік кандидатів у Президенти
112546 ПЕРЕГЛЯДІВ

7 березня завершився термін, у який кандидати у Президенти мають можливість відмовитися від участі у виборах. Центральна виборча комісія склала остаточний варіант виборчого бюлетеня, тож відтепер жодні зміни у цьому документів неможливі.

У ЦВК повідомили рішення щодо офіційно затвердженого виборчого бюлетеня, яке прийняли на засіданні 7 березня. Згідно з законом, усі кандидати могли зняти свою кандидатуру до цього дня. Після затвердження бюлетеня жоден з політиків не має права відмовитися від участі у виборах.

До остаточного варіанту виборчого бюлетеня ввійшло 39 кандидатів. Протягом останніх кількох днів відмовилися від участі у виборах Андрій Садовий, Євген Мураєв, Дмитро Добродомов, Дмитро Гнат і Сергій Кривонос,  заявивши про свою підтримку іншим кандидатам.

Опитування громадян показують, що протягом останніх днів рейтинги кандидатів набули суттєвих змін. Зокрема, позицію діючого гаранта Порошенка значно знизили останні події, пов’язані з Олегом Гладківським. Натомість, згідно статистиці, на лідерські позиції виходяться Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський. Згідно опитуванням, відвідати виборчі ділянки планують 64 відсотки громадян.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео