Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кандидати у Президенти пройшли медичну перевірку

Кандидати у Президенти пройшли медичну перевірку
224495 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 квітня обидва кандидати на посаду Президента пройшли медичний контроль, який є необхідним етапом передвиборчого процесу. І Порошенко, і Зеленський оприлюднили отримані результати тестів. Згідно з ними, кандидати мають право продовжувати передвиборчі перегони.

5 квітня Петро Порошенко і Володимир Зеленський пройшли обов’язкову перевірку на вміст алкоголю та препаратів наркотичної природи. Чинний президент здавав кров, сечу та волосся на аналізи у медичному пункті НСК «Олімпійський». За результатами експрес-тесту наркотиків та алкоголю у крові кандидата немає. Результати більш ґрунтовного тесту стануть відомі протягом найближчих 3 тижнів.

Незважаючи на незначну помилку з датами у документі Володимира Зеленського, його перевірка також пройшла вдало. Так, кандидат оприлюднив документ, у якому вказана дата здачі аналізу від 2 квітня. Майже одразу на сайті замінили документ, замінивши його іншим, з датою від 5 квітня. Як повідомили, це сталося через помилку, яку зробили працівники клініки.

Як офіційно відомо, обидва кандидати на посаду президента погодилися на проведення публічних дебатів на стадіоні «Олімпійський». Дата події точно невідома. Щоправда, 19- 21 квітня на НСК проходитиме книжковий ярмарок «Медвин». Тож дебати можуть бути перенесені на інші дати або пройдуть традиційно у телевізійній студії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео