Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Соціологи повідомили попередні рейтинги кандидатів у Президенти

Соціологи повідомили попередні рейтинги кандидатів у Президенти
112630 ПЕРЕГЛЯДІВ

Менше ніж з тиждень соціологи у черговий раз підбили підсумки за рейтингами кандидатів у Президенти. Згідно з даними, які оприлюднили соціологи та букмекерські сайти, лідерську позицію продовжує тримати Володимир Зеленський.

Кожного тижні з’являються нові відомості відносно передвиборчих налаштувань українців. В останні дні були оприлюднені останні дані соціологів та букмекерів щодо вибору, який повинна зробити країна 21 квітня. За результатом, який надали спеціалізовані ресурси, впевнену лідерську позицію традиційно займає Володимир Зеленський. Йому, за останніми даними, віддадуть свої голоси близько 48 відсотків виборців. При цьому чинному Президентові прогнозують лише 17%. За цими ж дослідженнями, понад 28 відсотків не визначилися зі своїми вподобаннями. А 1,6% респондентів зізналися, що воліли б зіпсувати свій бюлетень, ніж обирати між наявними двома кандидатами.

Ті ж дослідження показують, що незалежно від політичних симпатій точно збираються прийти на виборчу дільницю 54 відсотки опитаних громадян. Не мають бажання робити свій вибір понад 15 відсотків респондентів, а майже 19 відсотків ще не вирішили.

Ця інформація була зібрана і опрацьована з 9 до 14 квітня. Дані були отримані шляхом опитування 2004 осіб. Як повідомляють, похибка імовірно складає 3,3%. Другий тур виборів відбудеться у неділю 21 квітня. Оголошення остаточних результатів планують зробити до 1 травня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео