Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дебати між кандидатами: підсумки та тези

Дебати між кандидатами: підсумки та тези
224738 ПЕРЕГЛЯДІВ

19 квітня відбулися анонсовані раніше дебати між двома кандидатами у Президенти України. Петро Порошенко і Володимир Зеленський змогли особисто поставити один одному важливі питання та висловити свою громадянську та політичну позицію.

Дебати на НСК «Олімпійський», як і планувалося, розпочалися рівно о 19 годині. Вже зі старту кандидати здивували глядачів: незважаючи на збудовані окремі сцени, Петро Порошенко приєднався до свого опонента і виступав одній платформі з Володимиром Зеленським.

Протягом години кандидати висловили власні зауваження один до одного і намагалися ставити опонентові складні та незручні запитання. Порошенко зауважив, що його опонент є фікцією, створеною Ігорем Коломойським задля повернення влади над Україною. Своєю чергою Зеленський закидав чинному президентові, що той не виконав своїх обіцянок, які Порошенко дав громадянам 5 років тому.

Теледебати, які проводилися після заходу на «Олімпійському», відвідав лише один з кандидатів – чинний голова країни. Володимир Зеленський, як і обіцяв раніше, не прийшов на зустріч з опонентом. Тому у телевізійній студії свої ідеї та політичну програму озвучував лише Петро Порошенко. Діючий президент прокоментував питання безпеки країни, озвучив досягнення та слабкі місця, що мали місце під час його президентського терміну.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео