Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Львівщині попередили три теракти на міжнародній залізниці

На Львівщині попередили три теракти на міжнародній залізниці
27147 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завдяки вчасним оперативним діям працівників Служби безпеки України, п'ятеро учасників терористичної групи, котрі планували одразу три терористичних акти на різних ділянках міжнародного напряму Львівської залізниці, наразі знешкоджені та затримані.

Варто відзначити, що операція Служби безпеки України із затримання терористів вийшла досить напруженою та не обійшлася без жертв: після того, як одного з членів групи було виявлено під час закладання вибухівки на мосту біля львівського села Дубляни, зловмисник відкрив вогонь по співробітниках СБУ, у результаті чого поранив одного з них. Проте, трохи згодом зазнав вогнепального поранення й сам та був затриманий.

Яка міра покарання за планування масштабного теракту буде вжита відносно п'ятірки зловмисників, поки що невідомо. Проте, докази їхніх намірів більш ніж красномовні – після затримання терористів їх оселі зазнали обшуків працівниками СБУ, під час яких і були вилучені великі обсяги вибухівки, вогнепальної зброї та вибухових елементів для комплектації терористичних інструментів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео