Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Кривому Розі створили найбільше живе серце

У Кривому Розі створили найбільше живе серце
195819 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Кривому Розі відбувся благодійний флешмоб – на стадіоні місцевого університету провели масштабну акцію «Найбільше живе серце України». Головна мета заходу – підтримка і допомога людям з обмеженими фізичними можливостями.

8 грудня у Кривому Розі поставили новий рекорд – на стадіоні національного університету відбувся флешмоб за участю 300 активістів. Акція з назвою «Найбільше живе серце України» мала на меті підтримку громадян з інвалідністю. За словами учасників, вона має показати громадськості, що люди з інвалідністю потрібні в суспільстві, а також те, що вони мають колосальний потенціал, який має буди розвинений. Влаштували цей захід громадська організація «Відкритий дотик» і координаційний центр допомоги учасникам АТО. Долучилися до акції і організації, які займаються роботою з інвалідами.

Ідея флешмобу полягала у формуванні одразу двох живих сердець – зовні і зсередини. Кожен з учасників тримав у руках аркуші з намальованим червоним серцем, які всі одночасно підняли догори. Серед учасників заходу – особи, що мають інвалідність, і студенти місцевих навчальних закладів. Приєдналися і звичайні громадяни. У результаті за кількістю активістів захід став рекордним в області.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео