Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У ХАРКОВІ ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА 2018 РІК

У ХАРКОВІ ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА 2018 РІК
168528 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Харкові за участю керівників всіх структурних підрозділів та установ Головного територіального управління юстиції у Харківській області пройшла колегія щодо підсумків роботи за 2018 рік.

«Підсумовуючи роботу Головного територіального управління юстиції у Харківській області за минулий рік, хочу зазначити, що він був насиченим та продуктивним», - сказала очільниця Харківської юстиції Тетяна Єгорова-Луценко.

2018 рік був роком реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який навчає українців захищати свої права.

Кроком до європейських стандартів у сфері обслуговування громадян стало відкриття оновленого відділу ДРАЦС у форматі Open Space, де без бюрократії та черг можна швидко та якісно отримати послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

У регіоні активно реалізуються зручні послуги від Мін'юсту, серед яких «Шлюб за добу», отримання свідоцтва про народження та реєстрація місця проживання дітей у пологових будинках. Минулого року на Харківщині 1644 пари скористалися послугою «Шлюб за добу», а 6915 немовлят отримали свої перші документи безпосередньо у пологових будинках.

Проводилася робота з такими важливими і соціально чутливими питаннями, як стягнення заборгованості зі сплати аліментів та заробітної плати. Завдяки системній та наполегливій роботі державних виконавців Харківщини з батьків-неплатників було стягнуто 185,7 млн грн. заборгованості по аліментам на користь 28 985 дітей.

Слід окремо виділити роботу по покращенню умов праці: протягом 2018 року проведено ремонтні роботи 15 приміщень, в яких розташовані структурні підрозділи та установи харківської юстиції.

«Управлінням юстиції Харківщини зроблена вже досить значна робота, але попереду ще більше викликів та задач, які потребують злагодженої роботи всіх співробітників юстиції. Тому дуже важливо, що всі ми - єдина команда - команда однодумців, цілі яких зосереджені на досягненні спільного результату», – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео