Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Біля Дошки Пам’яті Героям у Рівному запалили лампадки

Біля Дошки Пам’яті Героям у Рівному запалили лампадки
137757 ПЕРЕГЛЯДІВ
Біля Дошки Пам’яті Героям Небесної Сотні та Воїнам-Героям запалили лампадки

Сьогодні Рівненщина відзначає День Гідності та Свободи

Рівно чотири роки тому люди з різних куточків країни, різного віку, віросповідання, професій вийшли на Майдан. Їх об’єднала єдина ідея – жити в демократичній та європейській державі.

Змінити історію декому довелося навіть ціною власного життя. Серед них були й рівняни.

Так, снайперська куля наздогнала Георгія Арутюняна. Виносячи з передової поранених, від пострілу в серце загинув Валерій Опанасюк. На першій барикаді на Інституській пішов у вічність Олександр Храпаченко. Від переохолодження на Майдані помер Іван Городнюк з Березного.

В День Гідності та Свободи ми згадуємо своїх Героїв та віддаємо шану загиблим.

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, військовослужбовці та громадськість поклали вінки та квіти до могил Героїв Небесної Сотні й Воїнів АТО на «Алеї Героїв» у Рівному.

«Події, які розпочалися біля монументу Незалежності на Майдані ввечері 21 листопада, продовжуються і сьогодні. Тому в цей день ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні та усіх воїнів, які полягли у війні на Сході України. Ми пам’ятатимемо їхні імена», - відзначив Олексій Муляренко.

Під акомпанемент військового оркестру ОК «Захід» влада та громадськість поклали квіти до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну» на майдані Магдебурзького права. А біля Дошки Пам’яті Героям Небесної Сотні та Героям, які загинули в зоні АТО, запалили лампадки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео