Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Керівник Рівненщини отримав подяку від військових

Керівник Рівненщини отримав подяку від військових
220535 ПЕРЕГЛЯДІВ
Бригада «королівської піхоти» за допомогу подарувала Олексію Муляренку свій шеврон

Військові 24-ої бригади імені Короля Данила ОК «Захід» вручили голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку подяку та шеврон з гербом «королівської піхоти»

Нагороду керівник Рівненщини отримав з рук старшого лейтенанта бригади Лілії Ферлієвич та головного сержанта кулеметного взводу Анатолія Івашкевича 2-ого механізованого батальйону 24-ої бригади.

Військовослужбовці подякували за патріотизм та постійну підтримку. Близько 3 тисяч бійців бригади впродовж півтора місяця проходили бойове злагодження на Рівненському полігоні. І за час навчання військовим допомагали, зокрема, з обігрівом палаток та забезпеченні дровами.

«Шеврон – це символічне єднання з нашою 24-ою бригадою. Висловлюємо щиру вдячність за підтримку наших бійців і надіємося на подальше сприяння і допомогу», - звернувся до голови ОДА Анатолій Івашкевич.

Військові розповіли про потребу 10 маскувальних сіток, на що голова ОДА пообіцяв посприяти.

«Королівська» бригада – одна з найбільш боєздатних в Україні. Пишаюся тим, що багато контрактників з Рівненщини служать саме там. І нам за честь вам допомагати. У свою чергу хочу наголосити, що допомогу вдалося зібрати завдяки небайдужості мешканців області. Адже без звичайних людей, які долучалися до акцій влади, важко було б реалізувати усе задумане», - наголосив Олексій Муляренко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео