Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уряд створив комітет з формування стратегічного розвитку країни

Уряд створив комітет з формування стратегічного розвитку країни
84176 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уряд створив комітет з формування стратегічного розвитку країни
Кабінет міністрів створив Стратегічний комітет, який буде формувати стратегію уряду в контексті переходу України на трирічне бюджетне планування, повідомляє прес-служба Кабміну.

У новий комітет увійшли всі члени Кабінету міністрів, а очолив його прем'єр-міністр Володимир Гройсман, уточнили в Кабміні.

За словами прем'єра, перехід на середньорічне планування, а потім формування цілих напрямків стратегічного розвитку - це "впевненість, передбачуваність і стабільність".

Нагадаємо, 18 жовтня депутати Верховної Ради України підтримали ініціативу Міністерства фінансів запровадити середньострокове бюджетне планування.

6 грудня парламент схвалив документ у другому читанні. 9 січня його підписав президент Петро Порошенко.

На складах Луганської ТЕС запасів вугілля залишилося на день
Приватним виконавцям встановили премії за повернення аліментів
Син Оксани Білозір очолив велику держкомпанію
Відповідно до закону, держава буде планувати свій бюджет на три роки вперед, що дозволить реалізовувати системні реформи, а також підвищить ступінь відповідальності розпорядників бюджету за ефективність своєї роботи.

Також законом вводиться середньострокова Бюджетна декларація як документ стратегічного планування, що визначає бюджетну політику на наступні три роки. Інструментом середньострокового бюджетного планування на місцевому рівні стануть трирічні місцеві фінансові плани.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео