Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У керівництві Міністерства аграрної політики відбулися зміни

У керівництві Міністерства аграрної політики відбулися зміни
112298 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Кабінеті Міністрів повідомили про відставку тимчасового очільника Міністерства аграрної політики Максима Мартинюка. Місце, що звільнилося, вже заповнене – в уряді назвали ім’я нового очільника міністерства. Про це офіційно повідомив віце-прем’єр міністр.

Під час останнього засідання Кабміну було повідомлено про зміни у керівництві Міністерства аграрної політики. Максима Мартинюка, який до цього виконував обов’язки міністра, відправили у відставку. Підставою для звільнення з високої позиції в уряді стала заява, подана самим Мартинюком. Звільненому урядовцю вже знайшли заміну. Вакантну посаду в.о. міністра обійматиме Ольга Трофімцева. Вона вже має досвід роботи у вищих щаблях уряду: до нового призначення Трофімцева була заступником міністра з питань європейської інтеграції.

Щойно звільнений з посади Мартинюк обіймав її з кінця 2018 року, після того як з посту пішов його попередник Тарас Кутовий. Вже відомо, чим займатиметься Мартинюк після того як залишить свою міністерську посаду: він матиме нову роботу, що буде тісно пов’язана з виборчим процесом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео