Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністерство юстиції встало на захист Уляни Супрун

Міністерство юстиції встало на захист Уляни Супрун
56441 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство юстиції України висловило власну чітку позицію щодо відсторонення Уляни Супрун. За офіційною заявою керівника відомства, відповідна судова ухвала має бути скасована. Саме такою є чітка позиція українського уряду.

Міністр юстиції Павло Петренко висловив офіційну позицію свого відомства щодо тимчасового усунення Уляни Супрун від виконання обов’язків. Як заявив Петренко, уряд, зокрема очолюване ним міністерство, дотримуються одного переконання: виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я є повноправним керівником відомства. Міністр юстиції повідомив про те, що під час свого виступу на спеціальному судовому засідання він від імені Кабміну довів, що судова ухвала не має раціонального ґрунту. Підсумком виступу Петренка стала вимога скасувати рішення суду щодо усунення Супрун, що дозволить розблокувати роботу МОН.

Цього ж дня від імені Міністерства юстиції в Окружний суд столиці було подане клопотання щодо скасування раніше прийнятої ухвали. Як відомо, прийняте це рішення було у результаті часткового ухвалення позову, який подав депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук  подав в Окружний суд Києва. 11 лютого під Окружним судом зібралися активісти, що висловили Уляні Супрун свою підтримку і довіру.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео