Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Запобігання нелегальній міграції вимагає системності,- Максим Соколюк

​Запобігання нелегальній міграції вимагає системності,- Максим Соколюк
137572 ПЕРЕГЛЯДІВ

На цьому голова Державної міграційної служби України наголосив під час Експертного засідання із запобігання сприянню нелегальній міграції, яке відбулося 17-18 жовтня 2017 року в Києві. Обговорення, співорганізаторами якого були Україна, Литва, Європейська Комісія та Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні, пройшло в рамках Панелі з питань міграції та притулку ініціативи ЄС «Східне Партнерство».

У засіданні взяли учать представники країн-учасниць Східного Партнерства (ЄС, Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова, Україна), іноземні експерти з питань міграції, а також представники міжнародних та неурядових організацій.

Під час обговорення Максим Соколюк наголосив на виключній важливості системного запобігання торгівлі людьми та злочинам, пов’язаним із організацією незаконного переміщення людей через кордони, оскільки такі мігранти позбавлені не лише документів, але й будь-яких прав у країні перебування.

Учасники експертного засідання обговорили низку питань, які стосувалися напрямів запобігання та протидії неврегульованій міграції, законодавчі та правові аспекти регулювання в цій сфері. Значну увагу експерти приділили напрямам налагодження тісної дво- та багатосторонньої співпраці, а також обміну, в ході інтерактивних сесій, практичним досвідом з питань, порушених у порядку денному заходу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео