Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як в Україні будуть долати монополії бізнесменів?

Як в Україні будуть долати монополії бізнесменів?
239035 ПЕРЕГЛЯДІВ

В 90-х багато хто «піднявся» на тому, що законно чи не дуже прибирав до своїх рук державні підприємства.

В 90-х багато хто «піднявся» на тому, що законно чи не дуже прибирав до своїх рук державні підприємства. Через халатність чиновників, правоохоронців та урядовців, зараз держава залишилася фактично ні з чим. Тоді країна не могла забезпечити нормальну роботу своїх підприємств і тому була рада позбавити бюджет чергового тягаря.
«Ми зацікавлені в швидкому проведені реформ. Зараз, після краху режиму Януковича – це стало абсолютно можливо. Автократію повалено, тому зараз слід приділити максимум зусиль, щоб витягнути нашу державу з пасток минулого. Сьогодні ми хочемо, щоб наші підприємства розвивалися нормально і обслуговувалися належним чином», - розповідає Президент України.
Сьогодні державні підприємства також будуть передавати на руки бізнесменів. Проте, на цей раз приватизація буде відбуватися зовсім іншим шляхом: для того, щоб уникнути утворення нових промислових імперій, детально буде вивчатися кожен претендент на володіння підприємством.
«Ми будемо вводити нову практику приватизації, адже сьогодні не хочемо повторення 90-х, коли мала група бізнесменів заволоділа мережею промисловості в Україні. Наш обов’язок – розмежувати поняття «олігарх», «бізнесмен», «монополіст»», - наголошує Порошенко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео