Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дружні відносини з Росією офіційно скасують

Дружні відносини з Росією офіційно скасують
28377 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український парламент підтримав рішення стосовно припинення дії договору про дружні стосунки України та Росії. Офіційно недійсним цей документ стане вже у 2019 році. Тим самим Україна буде звільнена від будь-яких зобов’язань перед країною-агресором.

Українські  парламентарії проголосували за законопроект, який подав на розгляд парламенту Петро Порошенко. Документ пропонував анулювання дії угоди про дружні стосунки України та Росії. Парламентська більшість проголосувала за цей проект у кількості 227 голосів. Цього достатньо для визнання проекту закону прийнятим.

Як повідомляється, означений договір буде остаточно припинено у квітні. З того часу наша держава не буде зобов’язана виконувати умови, передбачені договором. Усі діючі до цього часу партнерські відносини можуть бути припинені.

Розривання договору ніяк не вплине на статус України у правовому колі і не матиме жодних наслідків для держави в економічному та політичному розрізі, не постраждають  ринок праці, екологічний стан чи суспільні відносини. Про це окремо зазначається у пояснювальній записці до законопроекту. Головна мета анулювання зазначеного договору – підтримка українських національних інтересів.

 

 

 

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео