Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Верховна Рада робить перерву у роботі

Верховна Рада робить перерву у роботі
223429 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 10 до 18 грудня Верховна Рада України не працюватиме у звичному режимі. У цей період народні обранці виконуватимуть свої обов’язки поза Парламентом. Така інформація з’явилася на офіційному сайті Верховної Ради.

За інформацією, яку повідомили на ранковому пленарному засіданні парламенту, з 10 грудня буде тимчасово перервано звичний режим роботи Парламенту. До 14 грудня народні депутати будуть зайняті своїми обов’язками у комітетах, комісіях та фракціях. До звичної роботи парламентарії повернуться наступного вівторка, 18 грудня.

Останній пленарний тиждень депутати провели дуже плідно: проголосували за припинення дії договору про дружні стосунки з Росією, внесли поправки відносно кваліфікаційного оцінювання суддів, розглянули та проголосували кілька важливих законопроектів.

Перед закриттям пленарного засідання народні депутати розглянули найбільш важливі на сьогодні питання, зокрема, проблему подорожчання ліків, створення структури з захисту прав ветеранів та запровадження єдиного реєстру учасників бойових дій та інше. Крім того, кілька днів тому Парламент прийняв бюджет, який вже встигнув підписати Президент. Невдовзі текст держбюджету буде опубліковано в офіційних джерелах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео