Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Комітет рекомендує прийняти проект Закону «Про використання земель оборони»

Комітет рекомендує прийняти проект Закону «Про використання земель оборони»
82662 ПЕРЕГЛЯДІВ

На засіданні Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин 21 вересня народні депутати України – члени Комітету розглянули доопрацьований до другого читання проект Закону «Про внесення зміни до статті 4 Закону України «Про використання земель оборони»,. № 4638, який було прийнято Верховною Радою 18 травня 2017 року у першому читанні за основу.

Законопроектом пропонується доповнити статтю 4 Закону України «Про використання земель оборони» новою частиною 3, положеннями якої спрощується процедура розміщення засобів зв’язку, навігації та спостереження (радіотехнічного забезпечення), що належать підрозділам об’єднаної цивільно-військової системи організації повітряного руху України. Розміщення таких навігаційних систем на землях оборони відбуватиметься за погодженням з Міністерством оборони України без зміни їх цільового призначення та вилучення земельних ділянок.

За результатами обговорення Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений проект Закону у другому читанні та в цілому як Закон.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео