Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна починає енергетичну блокаду Криму

240606 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кримському півострову доведеться поступово вчитися обходитися без української електроенергії. Так вважають енергетики, які 11 жовтня відключили гілку постачання електроенергії за напрямом Мелітополь- Джанкой.

Торгівельна блокада Криму може стати ще й енергетичною, оскільки українські енергетики повністю вимкнули одну гілку постачання електрики на півострів. Про те, що 11 жовтня була відключена гілка Мелітополь-Джанкой, повідомив заступник голови штабу громадянської ініціативи з блокади півострова Ізет Гданов.

Ізет Гданов вважає за необхідне переконати чиновників у тому, що постачати електрику до Кримського півострова в умовах, що склалися, є аморальним.

Зараз електроенергією Крим продовжують забезпечувати ще три гілки.

Щодо продуктової блокади активісти висловлюють своє задоволення, оскільки за останній час вони не пропустили на територію півострова жодної вантажівки. Крім того, 11 жовтня активісти змогли повністю перекрити залізничне сполучення України з півостровом.

Торговельна блокада Криму розпочалася 20 вересня. За допомогою цього заходу активісти можуть досягти більш конструктивного діалогу з Москвою, зокрема, вимагають звільнення політичних в’язнів, які перебувають у російських тюрмах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео