Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зимовий сезон для України буде вдалим

80350 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова «Нафтогазу” Андрій Коболєв зробив остаточний звіт щодо опалення, яке Україна матиме у зимовий період. Очільник компанії, зокрема, розповів, що країна готова до зимових холодів краще, ніж минулого року.

Керівник компанії “Нафтогаз Україна” Андрій Коболєв зробив офіційну заяву, згідно з якою до кінця поточного осінньо-зимового періоду Україна продовжуватиме імпортувати газ, завдяки чому громадяни до кінця сезону не відчують жодних обмежень в опаленні.

Як розповів Коболєв, у планах влади України було підготуватися до зими, закупивши у Росії 2 мільярди кубометрів газу протягом жовтня. Саме так, за словами очільника “Нафтогазу”, і було зроблено. Наразі обсяг запасів газу у сховищах саме такий, щоб забезпечити країну теплом на всю зиму.

За словами Андрія Коболєва, зараз Україна має на 1 мільярд кубометрів газу більше, ніж минулого року, що дозволяє достатньо оптимістично думати про поточний опалювальний сезон.

Раніше, як відомо, Коболєв запевняв, що Україна зможе підготуватися до опалювального сезону-2016 і без російського газу. При цьому очільник “Нафтогаз” не вважає результати переговорів України з Росією стосовно ціни на газ успішними, заявляючи, що можна було досягти більш низької вартості палива.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео