Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рівень споживання газу в Україні зменшився

255317 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українці змогли зменшити рівень споживання природного газу: порівняно з тим самим періодом минулого року у листопаді держава використала на 5,5 відсотка менше цього цінного ресурсу. Таку новину повідомила прес-служба Держстатистики.

Як розповіли у Держстатистиці України, держава змогла заощадити використання природного газу: якщо порівнювати використані у листопаді обсяги палива, то порівняно з листопадом-2014 економія склала 5,5 відсотка. За інформацією відповідної служби, у порівнянні з вереснем 2015 року листопад також став більш економним: українці використали на 27,7 % менше природного газу, ніж на початку осені. За офіційною інформацією, у листопаді українці використали 2 мільярди 603,1 мільйона кубометри природного газу. Таким чином Україна поступово виконує завдання, яке перед нею ставить уряд.

Скоротилося у країні і споживання нафти — у порівнянні з минулим листопадом економія цього року склала 75 відсотків.

Щодо споживання в Україні вугілля, то, як стверджують у прес-службі Держстатистики, цей показник, навпаки, збільшився порівняно з аналогічним періодом 2014 року — збільшення склало 7 відсотків. При цьому, якщо порівнювати з вереснем-2015, збільшення також суттєве і склало 13,4%.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео