Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тарифи на електроенергію в Україні можуть знизитися вже наступного року

Тарифи на електроенергію в Україні можуть знизитися вже наступного року
219356 ПЕРЕГЛЯДІВ

Початок цьогорічного вересня почався для українських громадян з неприємної новини про чергове підвищення тарифів на електроенергію і цінове збільшення виявилося суттєвим, опинившись на позначці, вищій на одразу 25-30% відносно старої вартості електроенергії для населення.

У Національній комісії регулювання енергетики і комунальних послуг тоді заявили, що подібні зміни регламентовані четвертим етапом тарифного підвищення електроенергії у рамках поетапного вирівнювання комунальної цінової політики. Таким чином, людина, споживши за місяць півсотні кВт/год, сплачуватиме на трохи більше семи гривень у порівнянні з минулими рахунками, на майже 14,5 гривень більше, витративши за місяць 100Квт/год, та більше на 29,4 гривень у разі спожитих 150 кВт/год за місяць.

Але, за словами Ігоря Насалика – Голови Міністерства енергетики та вугільної промисловості України – тарифна політика стосовно електроенергії має бути переглянута, а сьогоднішні ціни у її рамках – суттєво знижені. Як зазначив пан Насалик, розгляд цього питання вже запланований на середину наступного року. Цікаво, що Кабінет міністрів України, у свою чергу, має намір знижувати не тарифи на послуги комплексу ЖКГ, а підвищувати пенсії та зарплатні українцям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео