Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Києву не загрожує енергетичний колапс

Києву не загрожує енергетичний колапс
139010 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столиці України не загрожує дефіцит вугілля: міський голова Віталій Кличко заявив, що енергоресурсів для потреб Києва вистачить на найближчі 50 днів. Таку заяву очільник столиці зробив у зв'язку з введенням режиму економії через блокаду постачання вугілля з окупованих територій.

Міський голова Києва Віталій Кличко зробив офіційну заяву щодо чуток відносно енергетичної небезпеки для столиці. Мер відзвітував, що Києву не загрожує дефіцит енергоресурсів, оскільки, за останніми підрахунками, запас вугілля у міській ТЕЦ складає 25 тисяч тонн. Такої кількості столиці вистачить на місяць, якщо не заощаджувати ресурси. Однак, оскільки місто перевели в економний режим, наявні запаси забезпечать місто енергією на 50 днів.

Як повідомили у КМДА, у зв'язку з блокадою постачання вугілля з неконтрольованих українською владою територій місцеві ТЕЦ було наказано перевести в економний режим: зараз до роботи ввели водонагрівальні котли, що працюють завдяки природному газу.

Віталій Кличко звернувся до громадян із закликом не поширювати недостовірну інформацію та чутки щодо енергетичної катастрофи у місті.

Причиною надзвичайного стану, введеного в енергетиці України, стало блокування активістами поставок вугілля з самопроголошених республік на захопленій проросійськими бойовиками територій на Донеччині.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео