Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Дніпропетровщині розвивають видобуток газу

80258 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпропетровській області на 10 відсотків збільшать видобуток природного газу завдяки розширенню родовищ, про що заявив Валентин Резніченко, голова обласної адміністрації.

Прес-служба Дніпропетровської обласної адміністрації, посилаючись на слова голови області Валентина Резніченка, заявила про майбутнє збільшення видобутку газу у регіоні. Таку можливість дасть збільшення кількості родовищ: найближчим часом планують відкрити чотири нових родовища, що дасть можливість збільшити видобуток газу на 10 відсотків.

Розробку родовищ розпочнуть одразу після того, як компанія, якій доручили цю роботу, отримає спеціальну ліцензію, що дасть можливість почати геологорозвідувальні роботи, результати яких дадуть можливість оцінити потенціал наявних в області родовищ.

За даними попередніх досліджень бурити майбутні свердловини планують у Павлоградському і Юріївському районах, де наявні три найбільші родовища.

Крім того, у планах місцевої влади розширити видобуток газу у вже існуючому родовищі, яке знаходиться у Новомосковському і Магдалинівському районах.

На території області на даний час діє одинадцять родовищ, у всіх них активно проводять видобуток палива.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео