Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

День української оборонної промисловості в Брюсселі

День української оборонної промисловості в Брюсселі
244437 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Демонстрація союзникам новітнього озброєння українського оборонно-промислового комплексу відбулась 30 листопада поточного року перший раз в історії української оборонки.

     На стендах, виставлених в Брюсседі в штаб-квартирі НАТО демонструвалися макети продукції українського виробництва. Там пройшов день оборонної промисловості нашої країни.

     Такий крок у відносинах між Україною і НАТО підтверджує виявлений інтерес країн учасників НАТО. Як сказав очільник «Укроборонпрому» Р. Романов, Україна сьогодні представляє продукцію вітчизняного виробництва – новітню техніку і озброєння, що надасть можливість союзникам відмовитися від продукції російського виробництва.

     Ми пропонуємо сучасному світові високоточну артилерію, що розробляється та інтегрується у збройні сили, традиційні та нетрадиційні безпілотні системи, бронетехніку та високочастотну артилерію, наземні багатофункціональні системи типу «Фантом». Сьогодні світ це побачив.

     Метою презентації є інтеграція нашої держави в систему безпеки країн альянсу, суміщення напрацьованого нами досвіду з досвідом і потенціалом компаній заходу.

     Оборонна промисловість нашої країни відновила обороноздатність Збройних сил України, забезпечила їх технікою та озброєнням, повністю відмовилась від російських складових та перейшла повністю до вітчизняного виробництва.

     Відкриваючи день українського оборонного виробництва, в. о голови української місії при Північно-атлантичному альянсі Єгор Божок сказав, що агресія Росії змінила систему безпеки України та правила гри. Країні неприйнятне співробітництво з підприємствами агресора.

     Представник НАТО Єрнст Герольд сказав, що країни НАТО продовжуватимуть підтримку України як через систему НАТО, так і на рівні двосторонніх відносин , будуть покращувати координацію. Настав час привести Збройні сили України та українські демократичні інститути у відповідність із стандартами НАТО.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео