Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Інвестиції для морських портів

Інвестиції для морських портів
108923 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В.о. голови Адміністрації морських портів України Райвіс Вецкаганс зустрівся з представниками галузевих профспілок і закликав до зміцнення діалогу між керівництвом галузі та портової громадськістю.

     В ході зустрічі керівник позначив своє бачення щодо залучення інвестицій і створення нових робочих місць в морських портах.

     «Головним завданням такого потужного підприємства як АМПУ я бачу створення умов для ефективної роботи бізнесу. Сама суть управління державним майном, виходячи з положень Закону «Про морські порти України», повинна бути спрямована на розвиток портів, створення нових підприємств в морських портах, припортових заводів, переробних підприємств. АМПУ повинна створювати умови для залучення інвестицій і для створення робочих місць в морських портах»,— підкреслив керівник.

     «Я виступаю, безумовно, за те, щоб зарплати портовиків були ринковими, але при цьому реально відповідали вкладу кожного фахівця в загальну справу. Ми будемо вибудовувати діалог з усіма профспілковими організаціями і шукати компромісні рішення для розвитку кожного порту»,— зазначив в ході зустрічі Райвіс Вецкаганс.

     «Ми хочемо, щоб ви бачили в нас надійних партнерів, і щоб той соціальний діалог, з якого ви сьогодні почали свою роботу, тривав»,— зазначив голова профспілки працівників морського транспорту України (об'єднаний) Сергій Бризгалов.

 

     Повідомляє Міністерство інфраструктури України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео