Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Парламент» Криму вирішив долю колись української нерухомості

«Парламент» Криму вирішив долю колись української нерухомості
110982 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Майново-земельний комітет» так званого «Парламенту Криму» прийняв рішення стосовно низки наразі нежитлової нерухомості, котра колись належала Українській державі. З точки зору представників «Парламенту», вищезазначені площі у вигляді приміщень та квартир мають бути відчужені.

 

Найбільша кількість нерухомих об'єктів, котрі підлягають цьому процесу, розташовані у Кіровському районі, Сімферополі, Феодосії, Саках та Армянську. Увесь останній час ці приміщення залишалися пустими.

Цікаво, що, окрім вирішення долі такої нежитлової нерухомості, «майново-земельний комітет» взявся й за майно декількох територій для відпочинку, зокрема, за «Схід сонця», «Прибій» та «Хвилю». Перша – розташована у Коктебелі база дитячих відпочинку та оздоровлення, друга та третя – відпочинкові бази, котрі знаходяться також у Коктебелі та Чорноморському районі.

Наразі відомо, що ця кримська нерухомість виставлена на аукціон. Її сумарна вартість дорівнює майже 70-ти мільйонам рублів, а майбутній власник подібного майна зможе викупити його у власну вартість чи орендувати під ним землю.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео