Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Економісти радять вкладати гроші у нерухомість за кордоном

Економісти радять вкладати гроші у нерухомість за кордоном
246737 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не США, Китай чи Об'єднані Арабські Емірати, а Туреччина, Іспанія та Таїланд наразі є лідерами у рейтингу країн, інвестиції у нерухомість яких принесуть не тільки солідні дивіденди, а й мінімум турбот. Причому, на тлі загального світового зниження економічних показників три вищезазначених країни побороли його першими і через це продовжують демонструвати суттєве покращення власних економік.

 

Перша з переліку – Туреччина – у темпах динамічного зростання власного ВВП обігнала навіть Китай та є наразі третьою серед інвестиційно найпривабливіших країн світу. Після проведення ж низки вражаючих економічних реформ відмовитися від вкладення грошей у нерухомість Туреччини надзвичайно важко, оскільки укладення договору більше не потребує нотаріального посвідчення, а для підтвердження права володіння нерухомістю потрібен тільки один документ. До того ж, купівля нерухомого об'єкту у цій країні автоматично надає її власнику вид на житло.

Іспанія, у свою чергу, є ідеальною для тих, хто обирає для себе довгострокові інвестиції. Оговтавшись від економічної кризи у 2008-му, країна не тільки відродилася з попелу, а й зробила величезний крок у бік сталого розвитку власної економіки, додавши до цього видачу 70-річних іпотечних кредитів під лише 4% річних та водночас суттєве падіння вартості іспанського житла.

У Таїланді, попри економічну кризу дворічної давнини, панує будівельний бум: дохід від оренди нерухомості там складає щонайменше 7% на рік, а влада країни пропонує власникам будівель гарантований викуп нерухомості вже через 10 років безперервного володіння нею. До того ж, низка перспективних тайських компаній наразі звільнена від прибуткового податку на цілих вісім років.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео