Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Найбільша авіакомпанія України розширить власний повітряний флот

Найбільша авіакомпанія України розширить власний повітряний флот
216981 ПЕРЕГЛЯДІВ

У найближчі п'ять років авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» має намір у більш ніж два рази збільшити кількість своїх літаків та довести їх з 39-ти бортів до 91-го. Таке рішення «МАУ» обумовлене бізнес-планом економічного розвитку компанії, котрий передбачає збільшення показника річних пасажироперевезень до двадцяти мільйонів осіб у 2021-му році (проти п'яти мільйонів у 2015-му).

 

Варто відзначити, що цьогорічне збільшення пасажирів «МАУ» на додаткові 17% стало можливим завдяки наданню власним клієнтам розширеного переліку новітніх послуг з квиткового оформлення. Цікаво, що «Amadeus Altea» - новий сервіс бронювання квитків і, за сумісництвом, гіперпровайдер для світової туристичної індустрії, перехід на яку був завершений «МАУ» лише чотири дні тому – допомагатиме пасажирам у виборі найкомфортнішого місця у салоні літаку, консультуватиме стосовно додаткових багажних місць та бортового харчування.

Важливо додати, що наразі повітряний флот «Міжнародних авіаліній України» складається з чотирьох далекомагістральних та 35-ти середньомагістральних літаків.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео