Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Транспорт єднає людей, інфраструктура єднає країну

Транспорт єднає людей, інфраструктура єднає країну
81680 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В Міністерстві інфраструктури України відбулась річна підсумкова прес-конференція Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. В заході взяли участь: в.о. Голови Національного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» Славомір Новак, Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун, Генеральний директор «Укрпошта» Ігор Смілянський.

     Відео-звернення надіслав Максим Бурбак – Керівник фракції політичної партії «Народний Фронт» у парламенті, Міністр інфраструктури України (2014).

     З вітальним словом виступив Ігор Кононенко – Перший заступник Голови фракції політичної партії «Блок Петра Порошенка» в парламенті

     На початку прес-конференції Володимир Омелян подякував за підтримку Президентові України, Уряду, парламенту та політичній партії «Народний Фронт».      «Дякую кожному, хто працює в галузі транспорту та інфраструктури! Саме командна робота дозволила нам отримати гідний результат за підсумками року», - додав Володимир Омелян.

     «Ми змінюємо підхід до транспортної та інфраструктурної сфери. Через розвиток транспортної мережі та інфраструктури ми об'єднуємо країну, робимо її сильнішою, мобільнішою та ціліснішою. Саме шляхи: дорожні, залізничні, авіаційні, морські, як канати, поєднують країну в один сильний і міцний вузол, який не можна розрубати. Тому розвиток інфраструктури – це не тільки дороги і аеропорти, це – національна безпека та державна міць. Отже, транспорт єднає людей, інфраструктура єднає країну», - наголосив Міністр інфраструктури України.

     Він коротко представив підсумки діяльності в автодорожній, залізничній, авіаційній та морській галузі. Окрему увагу приділив питанню реформи Укрпошти та боротьбі з корупцією в транспортній галузі.

 

     Повідомляє Міністерство інфраструктури України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео