Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Укрзалізниця” запустить нові поїзди

«Укрзалізниця” запустить нові поїзди
54690 ПЕРЕГЛЯДІВ

У 2017 році "Укрзалізниця" оновить склад поїздів — вже скоро пасажири зможуть їздити на нових міжрегіональних потягах. Про це повідомив керівник залізничної компанії Войцех Балчун.

У 2017 році головна залізнична компанія держави "Укрзалізниця" оновить склад своїх потягів: вже незабаром на маршрут вийдуть нові швидкісні потяги міжрегіонального значення. За словами очільника "Укрзалізниці" Войцеха Балчуна, одразу 4 швидкісних потяги вийдуть на маршрути, що поєднуватимуть Київ та інші міста.

Балчун відзвітував, що у зв'язку з п'ятиріччям швидкісного руху в Україні "Укрзалізниця" подарує громадянам більше можливостей швидкого та зручного переміщення Україною і протягом цього року закупить 4 нових швидкісних потяги. Усі нові поїзди представляють потяги локомотивної тяги та матимуть п'ятивагонну комплектацію.

Уже найближчим часом нові потяги з'єднають Київ зі Львовом і Харковом, Одесу та Львів, а влітку планують запустити сезонний потяг сполученням Одеса-Дніпро.

За словами Войцеха Балчуна, компанія постійно працює над удосконаленням швидкісного руху в Україні та збільшенням його інтенсивності.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео