Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Київське метро не подорожчає

Київське метро не подорожчає
136636 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чутки про збільшення вартості проїзду у столичному метро не мають під собою ґрунту. Про це заявив очільник Київського метрополітену, пояснивши механізми ціноутворення на тарифи у підземці.

Керівник Київського метрополітену Віктор Брагінський оголосив про те, що вартість проїзду у підземці найближчим часом не зміниться. Цим очільник київського метро відповів на розповсюджені чутки про імовірне подорожчання цього виду транспорту. Брагінський підтвердив, що собівартість столичної підземки постійно збільшується передусім через подорожчання електроенергії, витратних матеріалів і комплектації, а також індексації заробітних плат. Як стверджують представники Київського метрополітену, зараз доводиться працювати з економічно необґрунтованими тарифами. З цієї причини як у Київметрополітені, так і у КМДА не виключають теоретичну можливість подорожчання вартості проїзду на 50%. Однак, за прогнозами, що роблять у КМДА, це станеться не раніше осені 2017 року.
З цих причин, запевнив Віктор Брагінський, незважаючи на збільшення витрат за всіма пунктами, наразі питання про подорожчання проїзду не стоїть.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео