Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Сахновщині презентували реалізовані міні-проекти обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

На Сахновщині презентували реалізовані міні-проекти обласного конкурсу «Разом в майбутнє»
192527 ПЕРЕГЛЯДІВ

У заходах взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, голова постійної комісії облради з питань регламенту, етики, депутатської діяльності та контролю за виконанням рішень обласної ради Олена Колмик та член постійної комісії облради з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Микола Тітов.

Так, у Новоолександрівському будинку культури у рамках міні-проекту «Відродження культури України (електроенергія)» виконано поточний ремонт електроосвітлення (заміна проводки, автоматів, ламп, світильників, лічильників) із встановленням енергозберігаючого обладнання та приєднанням до мереж АК «Харківобленерго». Загальний бюджет міні-проекту - 199 950 грн. З них, співфінансування від обласного бюджету - 99 975 грн., місцевого - 89 978 грн., кошти ініціативної групи - 9 997 грн.

Сергій Чернов, відвідавши заклад культури, побажав громаді не зупинятись, щоб синергія спільних зусиль давала відчутні результати.

Він також ознайомився із роботою Новоолександрівського дитячого садку, у якому виховується 40 дітей. Ремонт та обладнання садка здійснено за місцеві ресурси. Діти виступили перед гостями з танцями та розповіли вірші. Голова обласної ради у свою чергу побажав колективу, щоб цей затишний дошкільний заклад завжди приносив радість і бажання розвиватися.

У районному будинку культури смт Сахновщина також успішно впроваджено міні-проект «Танець – це рух, рух – це життя»: придбано та встановлено балконний блок, металопластикові двері, кондиціонер, шафи для костюмів, полички для нагород, меблі для тренувань та хореографічні станки для гуртківців танцювальної студії «Кіара». Колектив існує 15 років, є призером багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань.

Загальний бюджет міні-проекту - 107 774 грн. З них кошти обласного бюджету - 53 887грн., місцевого - 48 498 грн., кошти ініціативної групи - 5 389 грн.

Теги: харків, чернов, міні-проект, обласна рада

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео