Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Народний фронт не готовий до президентських виборів

Народний фронт не готовий до президентських виборів
112588 ПЕРЕГЛЯДІВ

Партія «Народний фронт» оголосила про паузу, яку вона ставить у передвиборчій президентській кампанії. Вибір кандидата на президентські вибори керівництво партії відклало до лютого наступного року.

Партія «Народний фронт» найближчим часом не повідомить кандидатуру свого кандидата на прийдешні вибори. Остаточно члени партії визначаться з цим питанням під час з’їзду партії 2 лютого 2019 року, про що оголосили під час останнього засідання «Народного фронту». Раніше Арсеній Яценюк повідомляв, що свого кандидата їхня партія оголосить у січні 2019 року.

Загалом на вибори, що відбудуться 31 березня, подали своїх представників майже всі основні партії. Незважаючи на те, що діючий президент офіційно не підтвердив свою участь у майбутніх перегонах, він фактично вже бере участь у передвиборчій кампанії. Судячи з опитувань громадян, перше місце за симпатіями майбутніх виборців належить Юлії Тимошенко. На друге місце громадяни за можливості віддали би Володимиру Зеленському, який проте не оголошував про своє бажання балотуватися на вибори. Діючому президенту, за даними опитувань, віддали би перевагу 6,3 відсотки українців – за рівнем довіри Петро Порошенко наразі перебуває на 3 місці.

Теги: Арсеній Яценюк,Народний фронт,передвибоча кампанія

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео