Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко закликав НАБУ та ГПУ до примирення

Петро Порошенко закликав НАБУ та ГПУ до примирення
162912 ПЕРЕГЛЯДІВ

     На нараді з керівниками правоохоронних органів Президент України Петро Порошенко виступив з промовою, під час якої не зміг оминути й так зване протистояння між Національним антикорупційним бюро та Генеральною прокуратурою України, яке тягнеться вже не один місяць. За словами Гаранта, наразі в країні потребується злагоджена робота усіх відомств. Підрозділи мають співпрацювати один з одним, аби видавати кінцевий прогресивний результат, тож розбрат, який спостерігається між НАБУ та ГПУ, не тільки впливає на забезпечення правопорядку, але й створює негативне враження про роботу відомств.

     Як зазначив Порошенко, поділ на старі та нові структури, а також спроби оцінити, хто краще працює, є неприйнятним, адже мета, поставлена перед обома структурами, одна – це боротьба з корупцією. Конфлікти між відомствами ставлять цю боротьбу під загрозу.

     Підводячи підсумки, Президент наголосив, що конкурування структур між собою – це корисно для спільної справи, але ця конкуренція має бути здоровою, аби не впливати негативно, тож його ставлення, в разі повторення подій, буде вкрай негативне.

     Нагадаємо, нового розвитку конфлікт між Національним антикорупційним бюро та Генпрокуратурою України отримав у серпні, коли в мережі з'явився відеоролик сутичок між представниками силових структур. Ця подія швидко набула гласності та ще довго була однією з головних тем для обговорень. Петро Порошенко тоді призвав керівництво обох відомств якомога швидше розібратися у ситуації та зробити все можливе, аби структури займалися своїми прямими обов'язками.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео