Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Калинівка відходить від вибухів

Калинівка відходить від вибухів
192195 ПЕРЕГЛЯДІВ

Калинівка наразі нагадує післявоєнне місто. Після пожежі на складах озброєнь в руйнівному стані опинилося понад 2 тисячі будинків. Таку інформацію повідомив мер ОДА Вінниччини Валерій Коровій.

За його словами, наразі влада підбиває збитки, нанесені вибухами та пожежею. Зокрема, у багатьох будівлях потужною хвилею вибухів вибиті шибки та двері. Сильно пошкодженні також дахи будинків. Снаряди, розбурхані вогнем, знищили майже 20 будівель. За даними пана Коровія, вони зруйновані вщент і не підлягають ремонту.

З усіх сіл, які розташовані поблизу інциденту, найбільше дісталося Павлівці. Населений пункт знаходився поблизу, охопленого вогнем, арсеналу. Різних руйнувань зазнало тут щонайменше 90% будівель. Також від вибухів дісталося й місцевій школі. Так зі ста шкільних вікон уціліли всього дванадцять.

Нагадаємо, 26 вересня цього року у Калинівці, що на Вінниччині, зайнявся військовий склад зі зброєю. В результаті здетонували снаряди. У містечку розпочалася справжнісінька війна. У вогні опинився не лише арсенал, але й сім житлових будівель. Щонайменше 30 тисяч містян вивезли тимчасово з населеного пункту.

Вогонь приборкували понад добу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео