Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оприлюднені нові подробиці по справі Гриба

Оприлюднені нові подробиці по справі Гриба
55072 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стали відомі нові деталі по справі 19-річного Павла Гриба, якого російські спецслужби викрали з білоруської території. Такі дані повідомляє російська преса.

За їхньою інформацією, хлопець приїхав до Білорусії, аби зустрітися з 17-річною Тетяною. Вони познайомилися через російську соцмережу ВК. Тривалий час вони спілкувалися у мережі, а наприкінці літа вирішили нарешті зустрітися. Павло прибув до Гомелю, де жила Тетяна, аби провести кілька днів разом. Однак на здибанку дівчина прийшла не одна, а з матір’ю.

Жінка вирішила не відпускати доньку саму та весь час була з ними. Тріо гуляло по алеї, що неподалік від залізниці. Дівчина сказала, що скоро отримає закордонний паспорт і за місяць вона приїде до Павла в гості. Пара обмінялася подарунками й вони розійшлися.

Дівчина з матір’ю сіли до таксі та поїхали, а хлопець залишився на вокзалі. Проте додому так і не повернувся. Його заламали незнайомі чоловіки та посади в автівки, й відвезли в невідомому напрямку.

За словами журналістів, перед цим до Тетяни навідалися представники спецслужб. Її разом із матір’ю забрали на допит. Дівчину змусили підписати документ, яким вона засвідчила не розголошувати деталі допиту та слідства. Далі спецслужби керували розвитком подій, виманивши Павла до Білорусії.

Як відомо, Тетяна розповіла про все Павлу. Проте він вирішив не відмовлятися від зустрічі. Мовляв, якщо вони не зустрінуться тоді, то хто зна, чи побачаться потім, сказав він.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео