Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Канада пішла на зустріч українцям

​Канада пішла на зустріч українцям
110229 ПЕРЕГЛЯДІВ

Канадська влада вирішила піти на зустріч українцям та частково зробити доступнішим отримання віз. Відтепер їм не знадобиться ціла кіпа документів для того, аби отримати довгоочікувану візу на тривалий термін. Таку інформацію повідомили в канадському посольстві в Україні.

Канада спростила вимоги, що стосуються фінансових можливостей громадянин України. Ті, хто за останні десять років приїздив до Канади, або має діючу американську візу, можуть не приносити документи про свій фінансовий стан.

Такі пом’якшення стали реальними після того, як Україна приєдналася до глобалпрограми CAN+. До цієї програми входять багато інших країн світу, наприклад, Індія, Китай і Мексика.

Ці нововведення стануть діючими з початку листопаду цього року для всіх бажаючих, які подадуть заявки в режимі онлайн чи безпосередньо у візових відділеннях. Однак ці спрощення не торкнуться робочих і студентських віз.

Нагадаємо, з минулого року Канада розпочала видачу довгострокових віз українців до 10 років. Кількість заявників поступово зросла. 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео