Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​У американському Конгресі назріває конфлікт

​У американському Конгресі назріває конфлікт
55127 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американські конгресмени мають підозру, що озброєння, яке мало бути направлене Україні, можуть передати Росії. Таку думку повідомляють ЗМІ.

На думку джерела з Конгресу, з республіканської програми раптом зник пункт щодо передачі зброї Україні. Тож є припущення, що цю зброю мають передати Москві. Наразі в Америці з’ясовують, чи мають відношення до цього скандалу офіційні представники кампанії діючого президента чи ні.

Наразі Конгрес проводить опитування екс-помічників та радників діючого очільника країни. Також конгресмени допитують й представників Комітету з нацбезпеки Америки Д.Гордона.

Не залишилась осторонь й фігура спецрадника Федерального бюро розслідувань США Роберта Мюллера. На думку Конгресу, команда Трампа у ході передвиборної кампанії схилялася до дружніх відносин із Москвою і вони всіляко гальмували надання озброєння Україні.

Як відомо, переважна більшість республіканців виступала за надання зброї українцям. Тож виникли сумніви, що вони раптом вирішили змінити свою думку. Тож наразі проходить слідство щодо ймовірного втручання Кремля у минулорічну виборчу гонку, а також зв’язків Дональда Трампа з Москвою.

Нагадаємо, що сам очільник США повністю відхрещується від цих звинувачень і вважає їх абсурдними.

Автор: УНТ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео