В студії Інформаційного агентства УНТ Селянська партія України провела Всеукраїнську прес-конференцію на тему «Селу жити чи виживати?». Спікерами виступили Голова СелПУ Зиновій Холоднюк, Заступник Голови СелПу Василь Мельник, Голова Житомирської обласної організації СелПУ Володимир Музиченко та Голова Черкаської обласної організації СелПУ Ігор Фіщук.

У телемості прийняли участь обласні організаціі Селянської партії України. Представники партії СелПУ мали змогу особисто задати найболючіші питання спікерам прес-конференції та в онлайн режимі отримати на них відповіді.
На обговорення були висунуті наступні питання: водо- та електропостачання в селах, рейдерські захоплення урожаїв та землі, жахливий стан українських доріг, високі ціни на газ, незаконний продаж земель та вирубка лісів.
У свою чергу Селянська партія України пообіцяла взятись за вирішення більшості питань та зробити все, щоб «влада повернулась обличчям до селян».