Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що пов'язує принца Гаррі і співачку Ріанну?

Що пов'язує принца Гаррі і співачку Ріанну?
27255 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Всього місяць тому найбажаніший холостяк у всьому світі - принц Гаррі, розповів засобам масової інформації про свій роман з відомою актрисою Меган Маркл.

     Така новина призвела до того, що папараці і журналісти не давали дівчині проходу. Вони натовпами носилися, стежачи за кожним її кроком, намагаючись вивідати всі найдрібніші деталі з життя закоханих. Але, всі їхні старання були всього лише жалюгідними спробами: ніяких великих таємниць вони так і не розкрили, але заподіяли дівчині та її сім'ї масу незручностей. Сам принц прокоментував цю ситуацію і заявив, що він турбується про безпеку коханої та дуже засмучений, що через цю новину у Меган виникли проблеми.

     Але, через деякий час, мережі Інтернет розбурхують нові фотографії, де принц Гаррі та Ріанна разом. Вони обіймаються та мило спілкуються. Звісно, багато хто почав підозрювати, що вони перебувають у любовних стосунках один з одним.

     Насправді, їх пов'язує зовсім інше: улюбленці публіки вирішили здати кров на ВІЛ у день святкування Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.     Сталося це на батьківщині співачки - острові Барбадосі, де Ріанна та Гаррі провели разом багато часу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео