Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Французький співак може представити Україну на Євробаченні

Французький співак може представити Україну на Євробаченні
140052 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один з кандидатів на представлення України на Євробаченні – французький виконавець Поль Манондіз. Співак уже презентував пісню, з якою планує взяти учать у національному відборі, що відбудеться на початку наступного року.

Відомий французький співак Поль Манондіз оголосив про свої плани взяти участь у національному відборі на музичний конкурс Євробачення, де він хоче захищати честь України. Виконавець раніше намагався стати учасником Євробачення від України у 2017 році, однак не пройшов відбір.

На YouTube вже з’явився відеоролик пісні, з якою Манондіз планує підкорити європейську сцену. Пісня «Про що мовчить моє серце», виконана українською мовою, вже набрала десятки тисяч переглядів і схвальних відгуків.

Сам співак має бельгійське походження, однак багато років жив у Парижі. Після одруження з українкою у 2014 році Манондіз переїхав до Києва. Поль відомий численними виступами українською мовою. Серед його репертуару – чимало каверів українських пісень.

Євробачення-2019 відбудеться в Тель-Авіві. Фінал конкурсу пройде у травні наступного року. Перший відбірний етап запланований на 9 лютого. Переможець національного відбору визначиться за результатами трьох відбірних етапів протягом місяця.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео