Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві скоїли напад на відомого музиканта

У Києві скоїли напад на відомого музиканта
251667 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві від нападу невідомих постраждав музикант Михайло Хома, відомий як Dzidzio. Сталося це у п’ятницю 28 грудня у Подільському районі. Співробітники поліції одразу розпочали пошуки зловмисників.

28 грудня у столиці жертвою нападу став Михайло Хома, який має сценічний псевдонім Dzidzio. Зловмисники, особи яких поки не встановлені, напали на музиканта у Подільському районі біля радіокомпанії «Тауер», що знаходиться на вулиці Хвойки.

На місце пригоди одразу приїхали медики і поліція. Співробітники правоохоронних органів установили, що зловмисники поїхали з місця злочину на двох автомобілях, марки і номерні знаки вже відомі. Наразі тривають пошуки злочинців, слідчі дії перебувають в активній стадії.

Що ж до стану самого Dzidzio, медики визначили його як стабільний і не передбачають небезпеки для здоров’я музиканта. Сам Михайло прокоментував подію. Він зізнався, що зараз хоче на власному прикладі довести, що в Україні діють закон і правосуддя, тому винні мають бути знайдені і покарані. Мотиви, за якими на співака могли напасти, він не повідомляє. Однак він розповів, що нападом керував рейдер, особа якого відома Михайлу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео